Can Batlló als anys quaranta, en temps del Sr. Muñoz

“CAN BATLLÓ ALS ANYS 40 – En temps del Sr. Muñoz”
7, 8 i 9 de juliol del 2017

Els dies 7, 8 i 9 de juliol prop d’un miler d’espectadors van poder gaudir de l’espectacle «Can Batlló als anys 40. En temps dels Sr. Muñoz» Una obra que va permetre al públic submergir-se en la fàbrica durant els anys en que Julio Muñoz en va ser el propietari.

El projecte teatral, amb una finalitat social, econòmica i cultural, va ser conduït per l’associació Artixoc i va comptar amb la col•laboració de diverses entitats i personalitats dels barris de Sants, Hostafrancs i La Bordeta, així com de l’Ajuntament de Barcelona.

L’obra de teatre, tal com indica el títol, es situa a mitjans del s.XX, durant l’època en què Can Batlló es va convertir en un dels negocis de Julio Muñoz Ramonet, empresari multimilionari conegut, entre d’altres, per negocis poc clars i per la seva relació amb la famosa prostituta Carmen Broto, la “Cascabelitos”.

“En temps del Sr. Muñoz” va ser un espectacle de participació popular i interactiu centrat en el dia a dia de la fàbrica, els seus treballadors i la gent del barri. L’obra es va representar dins del recinte de Can Batlló, en diversos carrers i naus de l’antiga fàbrica, aprofitant l’autèntic escenari històric. També es van recrear, dins de la pròpia fàbrica, altres escenaris històrics com els interiors del palauet del carrer Muntaner que Muñoz llegà a la ciutat i la seva oficina al Palau Robert.

L’espectacle, escrit en clau d’humor, va comptar amb una sòlida recerca històrica basada en part en testimonis reals d’antics treballadors de la fàbrica. L’obra compta amb una cinquantena d’actors amateurs, d’entre 6 i 85 anys, veïns i/o gent estretament relacionada amb el barri.

La direcció i producció de l’espectacle va correr a càrrec de l’equip artístic d’Artixoc i el guionista principal va ser Agustí Giralt. L’obra va comptar amb el suport i la col•laboració de diversos professionals i de l’Escola d’Oficis Escènics de Barcelona Activa entre d’altres. Òscar Dalmau que hi fer una aparició especial.

Podeu veure un reportatge fotogràfic de l’espectacle al següent enllaç:

Fotografies de Lluc Miralles http://www.llucmiralles.com

Nota de premsa: Can Batlló als anys 40

Com aconseguir les entrades?

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.